Deel mee in de vreugde (jabula) van het kindersponsor programma

Een kind uit Zuid Afrika leren kennen en steunen is een bijzondere ervaring. Jij kunt een concrete bijdrage leveren in de toekomst van een kind uit een land dat geteisterd wordt door AIDS. Je structurele financiële bijdrage helpt een HIV/AIDS wees en voorziet in een huis en toekomst.

Rehoboth is een kinderdorp
Het sponsorprogramma voor de kinderen, Jabulani Child Sponsorship, is de belangrijkste bron van inkomsten om de kosten van Rehoboth te dragen. Door het sponsoren van een gezinnetje, met maandelijkse bijdragen, wordt Jabula (vreugde in Zulu) gegeven aan de kinderen en de sponsor. De sponsor wordt 3 keer per jaar op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de kinderen en de financiën worden volledig aangewend voor de opvang, opvoeding en zorg voor de kinderen. voor wezen en verlaten kinderen die besmet zijn met het AIDS virus. Rehoboth is gelegen in de community Murchison en vangt kinderen op uit het landelijke gebied van KwaZulu-Natal, het hart van de AIDS pandemie die in deze regio verwoestend toeslaat. In Rehoboth worden de kinderen opgevangen in een gezinshuisje door een huismoeder in een gezin met 4 tot 5 “broertjes” en “zusjes”. De kinderen groeien op in een veilige en liefdevolle omgeving, die voorziet in gezonde voeding, basis educatie en goede gezondheidszorg, waaronder de medicatie die nodig is om het leven met het AIDS virus mogelijk te maken. Rehoboth is een thuis voor een groeiend aantal kinderen met AIDS, die zonder opvang zouden wegkwijnen en overlijden of worden opgevangen in de community, die AIDS stigmatiseert en waar de noodzakelijke zorg, ontbreekt.

Uw bijdrage
Kunt u bijdragen aan de zorg voor de kinderen van Rehoboth, dan draagt u bij aan de toekomst van de wezen die in Rehoboth wonen en die beschermd worden voor de gevolgen van AIDS. Helaas worden meer dan een miljoen wezen in Zuid Afrika bedreigt door AIDS. Uw maandelijkse bijdrage biedt leven en draagt daadwerkelijk bij.

Machtigingsformulier

Hieronder kunt u het machtigingsformulier downloaden om te sponsoren.
Jabulani Sponsorship – Machtigingsformulier

Stichting Themba